BLOG

Amikor életed regénye porrá válik…

Amikor valami végetér. Amikor nem csak egy fejezet zárul le, hanem szinte egy emberöltőnyi regény is. Amit eddig dédelgettél történet, minden lapjával együtt porrá lett a hamuban. A holtomiglan tartó igen felbontatott.

Az egykori szerelem egyszer csak rémálommá vált, amit viták, kibékülések, újrakezdések és szakítások után a végleges elválás követett. Könnyeid potyogtak mikor más nem látta, az egyik szárnyad eltörött és te csak kötözgetted be rendületlenül. Összerogytál út közben már számtalanszor a te vagy a közös döntésetek súlya alatt, de te mégis minden kukorék szóra felkeltél és tettél mm lépéseket előre, mint mikor újra járni tanul egy kis gyermek. Kipottyanva a madárfészekből, szárnyaidat csapkodva hirtelen el kellett sajátítani a napi betevő falat megszerzésének tudását és a repülés fortélyait mindennemű kapaszkodók nélkül.

A mélyzuhanás vált a legnagyobb mestereddé. Egyszerre magadra öltve a létező összes szakma álruháját, váltál akár ecsetet forgató festővé, levest keverő szakáccsá és közben gyermekkel tanuló szülővé. Ezek volnának a válás mellékhatásai, melynek utórezgései még akár évekig is eltarthatnak? Igen, valóban eltarthat, míg begyógyulnak a szavak és tettek hegei.

A ti közös utatok bizonyára csak idáig volt megírva. Innentől neked kell egyedül megírni a második regény folytatását.

Csak kérlek ne siettesd. Ne akarj rögtön mindent. Ne menekülj szorító ölelésekbe, mert még nem biztos, hogy készen állsz rá. Ne bántsd magad. Inkább öleld át és szeresd magad amennyire csak tudod.

Minden éles kanyar, minden térdre kényszerítés egy titkos simogatás, ami által te napról-napra egyre erősebbé válsz.

Tudnod kell, hogy a hited támogat és védelmez. Nem vagy egyedül ezen az úton sem.

Minden élethelyzetet az érzéseiddel teremted meg. Minden találkozás, körülmény a te pillanatnyi gondolataid kivetülése. Ha kellőképpen tudatos vagy, akkor képessé válsz olyan életet élni, amire csak vágysz. A jövő ma, most, ebben a pillanatban iródik, így sohasem késő fordítani rajta, hogy olyan életet élj végre, amit a szíved súg. Ha kellőképpen elcsendesedsz, akkor meg is fogod hallani. Adjál hálát mindazért, amid már most megvan és további vágyálmok válnak valóra.

Előfordul, hogy nem vagyunk elég türelmesek és erőltetni próbáljuk az új kapcsolódást, a sikereket. De ehhez nem kell kifeszíteni ajtókat, nem kell manipulálni embereket, hogy szeressenek. Maradj meg Isten békességében és bízz az időzítésben. Ő lesz az, aki kinyit előtted ajtókat eljuttatva oda, ahol éppen lenned kell.

Megosztás:

További cikkek:

Amikor az álom valósággá válik…

Emlékszel még az érzésre, amikor évekkel ezelőtt, mintha tőrt szúrtak volna a szívedbe? Feküdtél az ágyban és amit egyedül magadhoz tudtál szorítani, az csak a

Az élet, ami a *lelked* zongoráját elhangolta

Batyuk és útravalók, melyeket a hátadaton görnyedve magadra aggadtál a hosszú út során. Szerepek, melyeket eljátszottál már életed színpadán, voltál már feleség, gyermekei mellett virrasztó

Foglaljon még ma egy ingyenes 30 perces hívást!