Dr. Németh Eszter

jogász, igazságügyi mediátor

  A jelenlegi válási adatokat ismerve tudjuk, hogy a bíróságokat nem gyógyításra tervezték. Egy válás tud békés lenni, de az esetek többségében lélekmarcangolóak. 

 Ön nőként vagy férfiként, gyermek esetén anyaként, apaként védekezve,  azon gondolkodik magában: „Hogyan jutott ide? Kivé vált? Hogyan veszítette el önmagát? Hol vannak az álmai?„

Teljesítette mindenki elvárásait, felelősséget vállalt más boldogságáért. Most pedig azt érzi, hogy a lelke legeredményesebb és leghitelesebb hangja elnémult, belemerülve az életbe, a házasságba. Itt áll…és még sem sikerült!

Megnyugtatom, ezekkel az érzésekkel nincsen egyedül. 

Azt hinné az ember, ha van egy vagy több gyermek, akkor félre lehet tenni az egót, a büszkeséget a válás során és „helyesen cselekedni”. Ehhez vezető út önismereten és azon múlik, hogy meg tudjuk e tölteni a kapcsolatunkat pozitív tartalommal. 

Mediátorként az Igazságügyi Minisztérium  Közvetítő Névjegyzékében a T/003022 számon vagyok nyilvántartva 2020. óta, mint jegyzett közvetítő, válási, párkapcsolati mediátor.

Jogi és egyéb önképzéseim, személyes fejlődésem során  tanultam meg, hogy a mélyen gyökerező gyógyuláshoz egy DÖNTÉS kell.

Ha foglalkozunk a felek érzelmi oldalával is, nagyobb esély van a közösen létrehozott megállapodásra. Olyan megoldásra törekedve, mely mindkét fél számára a legjobb, megtalálva ezáltal a megoldáshoz szükséges hidat.

 A konzultációk lehetőséget adnak a válaszok megtalálására, az elválás folyamatára. 

Az UNICEF önkénteseként, valamint gyermekjogi szakjogász képzésem alapján vallom, hogy a gyermek lelki és szellemi fejlődése minden jog és érdek felett áll.

 A küldetésem az, hogy egy esetleges válás során a gyermeki lélek minél kevésbé sérüljön az eljárási folyamatok gyorsítása és a humánus eszközök révén.

online konzultáció

Külföldön való tartózkodás vagy egyéb távolságból kifolyólag  előre egyezetetett időpontban is tudunk beszélni a konzultációs díj előre utalását követően.  24 órát megelőzően lemondás esetén a teljes konzultációs díj felszámításra kerül.

30 perces inygyenes hívás

Ha elakadt a magánéletében és keresi a kiutat, a válaszokat, egy tisztázó, kötetlen beszélgetés keretében segítek ráállni a helyes útra.

Személyes KONzultáció

Előre egyeztetett időpontban várom 8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3. szám alatti, a Horváth ház alatti és Tagore sétánytól 50 m-re lévő irodámba.