BLOG

5 módszer a lélek pókhálójának felszabadítására

Csukd be a szemed kérlek egy pár perce és sétálj át a szívedhez. Halkan a szavaimmal átölellek és a következőt suttogom a füledbe : egy csoda vagy.
Csoda vagy akkor is, ha néha erőtlenné válsz és akkor is, amikor nevetsz.

Az érzés, ami most átjárja a tested és a lelked, az a jelened.

Vajon hányszor ostoroztad azt a kis csoda lelkedet a megfelelni akarás súlya alatt, az elvárások tégláját cipelve. Füledben cseng Édesanyád, Édesapád szavai vagy akár a főnöködé, férjedé vagy éppen a gyerekeidnek kívánsz eleget tenni…

Szemedet még mindig csukva tartva, most azt súgom neked, hogy szeretve vagy. Megszólal a belső éned hangja és arra buzdítalak, hogy öleld át végre magad. Képzeld el, hogy elkészítem neked a kedvenc fogásodat arany étkészlettel megterítve. Lágy zene andalít el a háttérben és közben az angyalok öröm táncot járnak. Majd elmerülsz egy kád gőzölgő vízben. Érzed, hogy a súly, amit eddig magadra öltöttél egyszerűen lefolyik rólad. Képessé válsz újra adni önmagadnak és a szeretteidnek.

Ezek a szeretet hívószavai, amelyek pont itt és most lettek kézbesítve számodra.

Tarts egy kis szünetet kérlek.

A következő 5 dolgot vagy ezek közül válasszál egyet is, csináld 21 napon keresztül és felszabadítod vele a lelkedet.

1. Menj ki a természetbe és sétálj mezítláb, majd ölelj át egy fát
Felébresztve azáltal TERMÉSZETességünket, az eredendő harmóniát és nyugalmat. Támogatva abban, hogy közelebb kerüljünk önMAGunkhoz, természetünkhöz , érzelmeinkhez, TERÉSZETes működésönkhöz.

2. Vesd le egy papír lapra, hogy milyen vagy 1 év múlva.
Ha ma a lapodon kétszer aláhúzva felírod, hogy álmaim, mik volnának azok? Ezzel egyetemben távolról integetsz a halogatásnak és itt és most döntést hozol amellett, hogy végre éled az életed. Azt az életet, amit TE szeretnél. Csak is TE. Hunyd le a szemedet és merengj el soraidon.

3. Önszeretetre is leteszed a nagy eskütételedet, hogy a mai napon én…………,2021. ….. napjától véget vetek az önszabotálásnak és helyébe minden nap valami kedves szót mantrázol el magadnak a tükörbe. Pl. Szeretem a göndör fürtjeimet, az igéző lábaimat, a gödröcskés mosolyomat.

4. Meditálsz minden nap minimum 30 percen keresztül
Figyelmedet csak fordítsd a lélegzetvételedre, arra ahogy emelkedik a hasad és megdobban a szíved. Gondolataidat próbáld elnémítani és ellazulva a mindenség éterében érezd, élvezd a csend, a percek múlását, amit egy idő után már nem is fogsz érzékelni.

5. Adjál hálát a nap végén mielőtt leomlanak a pilláid. Azért, hogy ilyen puha és meleg ágyban hajthatod le a fejed vagy azért is mert érezheted a párod közelségét, a kutyád szuszogását.

Tarts STOP táblát magadnak, ha Nekem erre nincs időm szavak kerítenének hatalmukba VAGY majd az idő mindent megold agyon gyűrt és rágott sorok villannának be.

A Te, ma meghozott döntésed fogja egyes egyedül megoldani az életedet. Ha igazán fontos a célod, akkor a megoldást keresed és nem a kifogásokat sorakoztatod fel. Legyen számodra ez egy Akarom, ahogy egy gyermek akarja a csokoládét. Tisztán, határozott hittel. Akarod az újat önmagadért és a jövődért. S ne felejtsd el, az álom és a valóság közötti távolság: a cselekvés, kis lépésein keresztül vezet.

Megosztás:

További cikkek:

Amikor az álom valósággá válik…

Emlékszel még az érzésre, amikor évekkel ezelőtt, mintha tőrt szúrtak volna a szívedbe? Feküdtél az ágyban és amit egyedül magadhoz tudtál szorítani, az csak a

Az élet, ami a *lelked* zongoráját elhangolta

Batyuk és útravalók, melyeket a hátadaton görnyedve magadra aggadtál a hosszú út során. Szerepek, melyeket eljátszottál már életed színpadán, voltál már feleség, gyermekei mellett virrasztó

Foglaljon még ma egy ingyenes 30 perces hívást!