BLOG

5 módszer a lélek pókhálójának felszabadítására

Csukd be a szemed kérlek egy pár perce és sétálj át a szívedhez. Halkan a szavaimmal átölellek és a következőt suttogom a füledbe : egy csoda vagy.
Csoda vagy akkor is, ha néha erőtlenné válsz és akkor is, amikor nevetsz.

Az érzés, ami most átjárja a tested és a lelked, az a jelened.

Vajon hányszor ostoroztad azt a kis csoda lelkedet a megfelelni akarás súlya alatt, az elvárások tégláját cipelve. Füledben cseng Édesanyád, Édesapád szavai vagy akár a főnöködé, férjedé vagy éppen a gyerekeidnek kívánsz eleget tenni…

Szemedet még mindig csukva tartva, most azt súgom neked, hogy szeretve vagy. Megszólal a belső éned hangja és arra buzdítalak, hogy öleld át végre magad. Képzeld el, hogy elkészítem neked a kedvenc fogásodat arany étkészlettel megterítve. Lágy zene andalít el a háttérben és közben az angyalok öröm táncot járnak. Majd elmerülsz egy kád gőzölgő vízben. Érzed, hogy a súly, amit eddig magadra öltöttél egyszerűen lefolyik rólad. Képessé válsz újra adni önmagadnak és a szeretteidnek.

Ezek a szeretet hívószavai, amelyek pont itt és most lettek kézbesítve számodra.

Tarts egy kis szünetet kérlek.

A következő 5 dolgot vagy ezek közül válasszál egyet is, csináld 21 napon keresztül és felszabadítod vele a lelkedet.

1. Menj ki a természetbe és sétálj mezítláb, majd ölelj át egy fát
Felébresztve azáltal TERMÉSZETességünket, az eredendő harmóniát és nyugalmat. Támogatva abban, hogy közelebb kerüljünk önMAGunkhoz, természetünkhöz , érzelmeinkhez, TERÉSZETes működésönkhöz.

2. Vesd le egy papír lapra, hogy milyen vagy 1 év múlva.
Ha ma a lapodon kétszer aláhúzva felírod, hogy álmaim, mik volnának azok? Ezzel egyetemben távolról integetsz a halogatásnak és itt és most döntést hozol amellett, hogy végre éled az életed. Azt az életet, amit TE szeretnél. Csak is TE. Hunyd le a szemedet és merengj el soraidon.

3. Önszeretetre is leteszed a nagy eskütételedet, hogy a mai napon én…………,2021. ….. napjától véget vetek az önszabotálásnak és helyébe minden nap valami kedves szót mantrázol el magadnak a tükörbe. Pl. Szeretem a göndör fürtjeimet, az igéző lábaimat, a gödröcskés mosolyomat.

4. Meditálsz minden nap minimum 30 percen keresztül
Figyelmedet csak fordítsd a lélegzetvételedre, arra ahogy emelkedik a hasad és megdobban a szíved. Gondolataidat próbáld elnémítani és ellazulva a mindenség éterében érezd, élvezd a csend, a percek múlását, amit egy idő után már nem is fogsz érzékelni.

5. Adjál hálát a nap végén mielőtt leomlanak a pilláid. Azért, hogy ilyen puha és meleg ágyban hajthatod le a fejed vagy azért is mert érezheted a párod közelségét, a kutyád szuszogását.

Tarts STOP táblát magadnak, ha Nekem erre nincs időm szavak kerítenének hatalmukba VAGY majd az idő mindent megold agyon gyűrt és rágott sorok villannának be.

A Te, ma meghozott döntésed fogja egyes egyedül megoldani az életedet. Ha igazán fontos a célod, akkor a megoldást keresed és nem a kifogásokat sorakoztatod fel. Legyen számodra ez egy Akarom, ahogy egy gyermek akarja a csokoládét. Tisztán, határozott hittel. Akarod az újat önmagadért és a jövődért. S ne felejtsd el, az álom és a valóság közötti távolság: a cselekvés, kis lépésein keresztül vezet.

Megosztás:

További cikkek:

Az élet, ami a *lelked* zongoráját elhangolta

Batyuk és útravalók, melyeket a hátadaton görnyedve magadra aggadtál a hosszú út során. Szerepek, melyeket eljátszottál már életed színpadán, voltál már feleség, gyermekei mellett virrasztó

Amikor életed regénye porrá válik…

Amikor valami végetér. Amikor nem csak egy fejezet zárul le, hanem szinte egy emberöltőnyi regény is. Amit eddig dédelgettél történet, minden lapjával együtt porrá lett

Nem az a lényeg mi van a fa alatt…

…hanem, hogy kik állják körbe. Van az úgy, hogy unod már karácsonykor ugyanazokat a fogásokat, ugyanazokat a storykat, a csípős szájú nagynéni megjegyzéseit, azt amikor

Foglaljon még ma egy ingyenes 30 perces hívást!