BLOG

2 módszer, mely változást hoz a házasságba

házasság

Ahogy ígértem, íme a 2. titok annak érdekében mit tehetünk, ha még a szív dobog, de annak ereje jelenleg nem sugárzik át a kapcsolatba.

TITOK: BESZÉLGETÉS & ÉRINTÉS

Hallottad már a Paul Simon dalt: „50 útja a szerelem elhagyásának”. A célom ezzel nem az, hogy bedobd a törölkozőt és sarkon fordulj, csak jól szemlélteti, hogy miként lehet sikeres a házasság. A dal ultimátumot ad, hogy ha egyszer elhatározod, hogy megléped, akkor azon az úton fogsz haladni is. Akár a távozás, akár a maradás mellett is teszed le a voksodat, de döntesz. Miután meghoztad a döntést, 50 féle módon teheted ezt meg.

Meg akarod menteni a házasságot, igaz? A döntést meghoztad. A kérdés HOGYAN. Egy dolgot szükséges tisztázni. Az erő a CSELEKVÉSBEN rejlik. De milyen cselekedetek szükségesek?

A következő 24 órán belül szeretném, ha végeznétek egy 60 másodperces beszélgetést, ami szórakoztató és nincs benne semmi komoly mögöttes tartalom. Ami nem igényel reakciót, választ a másik fél részéről, elég ha hallgat, de remélhetően mosolyba fog átcsapni.

Az érintés perc hasonló, de érintést használsz, ami nem más, mint egy szeretetteljes gesztus a házastársad irányába. Ez egy meleg érintés a kapcsolódás érdekében.

Mit tegyél, ha a társad ellenáll és nem kíván részt venni ebben a játékban? Van, aki változatlanul dacol, és nem hisz abban, hogy ilyen lépések vezethetnek a megoldáshoz, szemben a nagy, mély, kardinális kérdések kibeszélésben hisz. Aki azt mondja, hogy a NAGY megoldásban hisz.

A válasz erre az, hogy nincs gyors megoldás, nincs instant por, ami, ha feloldódott a vízben és elfogyasztottátok, mindenkire azonnal, egyformán hat. Időbe telt, míg ez a rendetlenség is kialakult, idő az is, hogy abból rend kerekedjen. Mi a kiút?

Ígérhetem, ha rendszeresen beszéltek akár 60 másodperceket és rendszeresen van érintés, akkor drámai különbséget fogtok észre venni. Vagyis minden nagyszerű cselekedet egy-egy apró lépésben rejlik. TEGYETEK apró lépéseket egymás irányba.

Ez a beszélgetés ne arról szóljon, hogy ki mikor hozza el a gyerekeket vagy ki fizeti be a számlát. Ez legyen vicces, egy szép emlékre való emlékezés. Emlékszel, amikor…..Beszélj arról, hogy aznap milyen érdekes emberrel találkoztál vagy arról az élményről, ami a parkban történt, míg te futottál arra.

Ne viaskodj közben szavaiddal, csak csacsogj.

Ami az érintést illeti, csak váratlanul csókold meg, érjen össze a lábatok. Csak egy pillanatra van szükség, de ez az energia áthatja az egész testet.

50 vagy akár számos módja lehet miként hagyjad el a társad, de ugyanígy 50 lehetőség arra is, hogy miként közeledjetek egymás felé.

Íme a beszélgetés & érintés percek 50-es listájának elkezdése…

 1. Osszál meg egy villányi desszertet a pároddal
 2. Tedd be a közös dalotokat és táncoljatok rá
 3. Lepd meg párodat az irodába, fodrásznál és csak adj egy puszit
 4. Kérdezd meg hogyan telt a napja és figyelj
 5. Ébredéskor csókold meg
 6. Csókold meg elalváskor is
 7. Simogasd meg a kezét
 8. Vezetés közben érintsd meg párodat
 9. Dicsérd meg a ruháját
 10. Hívd fel és tudasd vele, hogy épp rá gondoltál
 11. Csináljál váll vagy arcmasszázst neki
 12. Osszál meg vele egy problémádat, amiben kikéred a véleményét
 13. Aludjatok el kézenfogva
 14. Játszál a hajával, míg beszél hozzád…
 15. Csiklandozd meg
 16. Mond ki neki, hogy sajnálom..
 17. Mondj  3 olyan dolgot, amiért hálás vagy neki
 18. Legyen Emlékszel… pillanat
 19. Érintsd meg a lábát az asztal alatt
 20. Főzzetek együtt..
 21. Hagyjál egy üzenetet neki a hűtőn vagy a párnáján…
 22. Ok nélküli ölelés……
 23. ……

A folytatás a ti fantáziátokra van bízva…

Ha kiváncsi vagy a többi titokra is, akkor iratkozzál fel a hírlevelemre itt.

Ha esetleg lemaradtál az 1. titokról, ami a házasság stabilitását eredményezi, akkor itt elolvashatod ismételten.

 

Megosztás:

További cikkek:

Az élet, ami a *lelked* zongoráját elhangolta

Batyuk és útravalók, melyeket a hátadaton görnyedve magadra aggadtál a hosszú út során. Szerepek, melyeket eljátszottál már életed színpadán, voltál már feleség, gyermekei mellett virrasztó

Amikor életed regénye porrá válik…

Amikor valami végetér. Amikor nem csak egy fejezet zárul le, hanem szinte egy emberöltőnyi regény is. Amit eddig dédelgettél történet, minden lapjával együtt porrá lett

Foglaljon még ma egy ingyenes 30 perces hívást!