BLOG

2 módszer, mely változást hoz a házasságba

házasság

Ahogy ígértem, íme a 2. titok annak érdekében mit tehetünk, ha még a szív dobog, de annak ereje jelenleg nem sugárzik át a kapcsolatba.

TITOK: BESZÉLGETÉS & ÉRINTÉS

Hallottad már a Paul Simon dalt: „50 útja a szerelem elhagyásának”. A célom ezzel nem az, hogy bedobd a törölkozőt és sarkon fordulj, csak jól szemlélteti, hogy miként lehet sikeres a házasság. A dal ultimátumot ad, hogy ha egyszer elhatározod, hogy megléped, akkor azon az úton fogsz haladni is. Akár a távozás, akár a maradás mellett is teszed le a voksodat, de döntesz. Miután meghoztad a döntést, 50 féle módon teheted ezt meg.

Meg akarod menteni a házasságot, igaz? A döntést meghoztad. A kérdés HOGYAN. Egy dolgot szükséges tisztázni. Az erő a CSELEKVÉSBEN rejlik. De milyen cselekedetek szükségesek?

A következő 24 órán belül szeretném, ha végeznétek egy 60 másodperces beszélgetést, ami szórakoztató és nincs benne semmi komoly mögöttes tartalom. Ami nem igényel reakciót, választ a másik fél részéről, elég ha hallgat, de remélhetően mosolyba fog átcsapni.

Az érintés perc hasonló, de érintést használsz, ami nem más, mint egy szeretetteljes gesztus a házastársad irányába. Ez egy meleg érintés a kapcsolódás érdekében.

Mit tegyél, ha a társad ellenáll és nem kíván részt venni ebben a játékban? Van, aki változatlanul dacol, és nem hisz abban, hogy ilyen lépések vezethetnek a megoldáshoz, szemben a nagy, mély, kardinális kérdések kibeszélésben hisz. Aki azt mondja, hogy a NAGY megoldásban hisz.

A válasz erre az, hogy nincs gyors megoldás, nincs instant por, ami, ha feloldódott a vízben és elfogyasztottátok, mindenkire azonnal, egyformán hat. Időbe telt, míg ez a rendetlenség is kialakult, idő az is, hogy abból rend kerekedjen. Mi a kiút?

Ígérhetem, ha rendszeresen beszéltek akár 60 másodperceket és rendszeresen van érintés, akkor drámai különbséget fogtok észre venni. Vagyis minden nagyszerű cselekedet egy-egy apró lépésben rejlik. TEGYETEK apró lépéseket egymás irányba.

Ez a beszélgetés ne arról szóljon, hogy ki mikor hozza el a gyerekeket vagy ki fizeti be a számlát. Ez legyen vicces, egy szép emlékre való emlékezés. Emlékszel, amikor…..Beszélj arról, hogy aznap milyen érdekes emberrel találkoztál vagy arról az élményről, ami a parkban történt, míg te futottál arra.

Ne viaskodj közben szavaiddal, csak csacsogj.

Ami az érintést illeti, csak váratlanul csókold meg, érjen össze a lábatok. Csak egy pillanatra van szükség, de ez az energia áthatja az egész testet.

50 vagy akár számos módja lehet miként hagyjad el a társad, de ugyanígy 50 lehetőség arra is, hogy miként közeledjetek egymás felé.

Íme a beszélgetés & érintés percek 50-es listájának elkezdése…

 1. Osszál meg egy villányi desszertet a pároddal
 2. Tedd be a közös dalotokat és táncoljatok rá
 3. Lepd meg párodat az irodába, fodrásznál és csak adj egy puszit
 4. Kérdezd meg hogyan telt a napja és figyelj
 5. Ébredéskor csókold meg
 6. Csókold meg elalváskor is
 7. Simogasd meg a kezét
 8. Vezetés közben érintsd meg párodat
 9. Dicsérd meg a ruháját
 10. Hívd fel és tudasd vele, hogy épp rá gondoltál
 11. Csináljál váll vagy arcmasszázst neki
 12. Osszál meg vele egy problémádat, amiben kikéred a véleményét
 13. Aludjatok el kézenfogva
 14. Játszál a hajával, míg beszél hozzád…
 15. Csiklandozd meg
 16. Mond ki neki, hogy sajnálom..
 17. Mondj  3 olyan dolgot, amiért hálás vagy neki
 18. Legyen Emlékszel… pillanat
 19. Érintsd meg a lábát az asztal alatt
 20. Főzzetek együtt..
 21. Hagyjál egy üzenetet neki a hűtőn vagy a párnáján…
 22. Ok nélküli ölelés……
 23. ……

A folytatás a ti fantáziátokra van bízva…

Ha kiváncsi vagy a többi titokra is, akkor iratkozzál fel a hírlevelemre itt.

Ha esetleg lemaradtál az 1. titokról, ami a házasság stabilitását eredményezi, akkor itt elolvashatod ismételten.

 

Megosztás:

További cikkek:

Amikor az álom valósággá válik…

Emlékszel még az érzésre, amikor évekkel ezelőtt, mintha tőrt szúrtak volna a szívedbe? Feküdtél az ágyban és amit egyedül magadhoz tudtál szorítani, az csak a

Az élet, ami a *lelked* zongoráját elhangolta

Batyuk és útravalók, melyeket a hátadaton görnyedve magadra aggadtál a hosszú út során. Szerepek, melyeket eljátszottál már életed színpadán, voltál már feleség, gyermekei mellett virrasztó

Foglaljon még ma egy ingyenes 30 perces hívást!