BLOG

*Szárnyalva* szeretni

Ne kombinálj, ne gondolkodj annyit, csak hagyd…Ha túlságosan szorítod, akkor kifolyik a kezedből. Ha túlságosan akarod, akkor nem fog menni. Engedd el, ne akard görcsösen. Ne azon kattogj, hogy mit ronthatsz el. Ne mondogasd azt, hogy te nem vagy elég szép és jó. Ne mantrázd azt magadnak folyamatosan, hogy ezt te úgy sem érdemelheted meg.

Ezek az érzések fogalmazódnak meg bennünk, ha találunk egy olyan személyt, aki elsőre olyan, mint akit ránk szabtak volna. Elönti szívünket a szerelem iránti minél erősebb vágy, és elhalmozom a másikat a belőlem áradó, kirobbanó és adni akaró érzésekkel.

S itt, már a legelején elrontjuk.

Ne akard túl gyorsan, ne érje zuhatagként a másikat a benned bugyogó érzelembomba. Csak merülj el benne és élvezd. Ne kívánd a jelenlétét percenként. Ne feledkezz meg magadról és környezetedről sem, akik akkor is ott voltak, amikor a másik még nem is volt az eddigi életed része. Éld meg úgyanúgy, vagy még nagyobb mosollyal az arcodon a  mindennapokat. Légy titokzatos és különleges. Ne adj túl sokat, csak add őszintén önmagadat. Így leszel sejtelmes és izgalmas. Az átlagos nőkből, és az egy éjszakás kalandokból egy igazi és érett férfi már nem kér.

Te úgy vagy egy kis csoda, ahogy vagy. Kérlek, hidd el végre.

Ne felejtsd el, hogy a tiszta szeretet nem vár el, és nem követel. A szerelmet nem lehet megerőszakolni. Egy hosszútávra szóló szerelem sem alakul ki egyik napról a másikra. Képzeld azt, hogy egy végeláthatatlan réten vagy, ahol szeded a virágokat, és hol futsz egy pillangó után, hol elbotlasz egy vakond túrásban, de te felállsz, és folytatod az utadat. Szaladsz és repülsz együtt a madarakkal. Olykor megpihensz, majd ismét erőt gyűjtve egyszer csak egy kéz feléd nyúl és átölel. Megigéz a kék szemeivel, az erős testével, ami óv és védelmez. Nincs mindig melletted, de te tudod, hogy akit a sors melléd rendelt, ő úgyis melletted  marad.

Ha olyan kerül az utadba, aki bánt, eltipor, akkor tudd, hogy még nem a megfelelő ember van melletted.  Ha már az elején túl sokat ígér, akkor ő sem biztos még önmagában. Ha már lehozná neked a csillagokat, akkor az legyen gyanús. Merj nemet mondani, és továbbszaladni. Keresd az igazat, akivel együtt repülhettek, aki átadja a kabátját, ha fázol. Akinek fáj, ha neked is fáj, és aki akkor a legboldogabb, ha téged mosolyogni lát.

Merd kinyitni a szívedet. Tudom, hogy sok csalódás ért, és számtalanszor elestél  már, de ne rekedj meg itt  és ne a sebeidet ápolgasd, míg más is azt teszi.

Te csak adj, nevess és szeress, de legfőképpen szeresd önmagadat. Szeresd azt az embert, aki visszanéz rád a tükörben. Belegondoltál már mennyit bántottad azt az érző lelket, ami benned lakozik? Itt az idő, öleld át, öltöztesd új ruhába, rúzsozd ki  vagy csak légy egyszerűen természetes.

Tudom, hogy ez egy hosszú folyamat, de hidd el, ha kirobbansz az önbizalomtól, és szereted minden porcikádat, akkor az a másiknak is tetszeni fog. Vagy már pont az a *valaki* van melletted, csak a könnyektől észre sem veszed. Helyette inkább szárnyalj az érzésben és élvezd, mert ez Neked is jár. 

Megosztás:

További cikkek:

Amikor az álom valósággá válik…

Emlékszel még az érzésre, amikor évekkel ezelőtt, mintha tőrt szúrtak volna a szívedbe? Feküdtél az ágyban és amit egyedül magadhoz tudtál szorítani, az csak a

Az élet, ami a *lelked* zongoráját elhangolta

Batyuk és útravalók, melyeket a hátadaton görnyedve magadra aggadtál a hosszú út során. Szerepek, melyeket eljátszottál már életed színpadán, voltál már feleség, gyermekei mellett virrasztó

Foglaljon még ma egy ingyenes 30 perces hívást!