BLOG

Mit keres a nő egy igazi férfiban?

a férfiak

A nők bonyolultak? Igen, talán azok. Minden nő egy külön egyéniség, ettől olyan vonzóak és érdekfeszítőek. Vajon a cél az volna, hogy ezen a világon te legyél a legsármosabb, az összes női szívet rabul ejtő személy? A titok nem ebben rejlik. Akkor találod meg őt, ha már készen állsz az utazásra. Kellőképpen szereted és ismered önmagadat. Csak akkor tudsz igazán szeretet adni is. Fél szívvel nem éri meg belekezdeni sem.

Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét…” Müller Péter

Vajon milyen férfiúi erények kellenek a nő szívéhez? Milyen titkos receptek működnek?

Vastag pénztárcát, feliratozott polót vagy négykockás hasat keresnek? (van aki igen, de te nem őt).  Az igazi nő számára a legfontosabb a megbizhatóság.  Az örök nagy igazságoknak bizonyuló attitűdök bizony kiveszőben vannak. Ez a nő alapszükséglete. Ha te a biztonságot testesíted meg számára, akkor te számára a mindent jelented. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Az vagy, amit mondasz és teszel. Ha a tettek helyett csak szavak vannak, az korántsem elegendő. Az ilyen férfiból nagyon sok van, és kérlek, te ne tartozz közéjük.

Az ember tettei mutatják meg a valódi személyiséget, a szavai csak azt, hogy milyennek akar látszani. Ez egy evolúciós szükséglet a nő részéről. A nőt le lehet azzal venni a lábáról, ha a férfi, aki mellette van, védelmezi, óvja őt. Olyan, mint az olaj az autóban. A mai nők megtanultak már sok mindent csinálni. Ha kell kifestik a nappalit, cipelik a nehéz bevásárlótáskát, lenyírják a füvet, megszerelik a csapot. De hidd el, nagyon szivesen átadnák ezeket. Nem kell mindig tettre készen állni, csak légy jelen az életében. S tudj odalépni, ha kell és kivenni a kezéből a feladatot.

Manapság elcsépelt dolog virágot vinni vagy egy apró ajándékkal kedveskedni. Egy igaz nő még mindig igényli. Ha mersz őszintén megnyilvánulni, értő figyelemmel viszonyulni felé és annak van érzelmi töltete, akkor mindez sokkal többet jelent számára mintsem, hogy te most milyen jelzésű autóval érkeztél a randevúra.

Számos olyan férfi van, aki nem vár el mást csak, hogy minél több skalpot tudjon begyűjteni és csak önmagáról áradozzon. Mindez lehet a te célod, amivel nincs is semmi gond. Az igaz nőre az lel rá, aki már belefáradt a játszmákba, aki már nem kíván taktikázni, hitegetni feleslegesen. Ha még hiszel a tiszta szerelemben, és eltökélt vagy abba az irányba, hogy megismerd, mivel tudsz magad mellett tudni egy nőt hosszútávon, akkor jó úton jársz. Meglátod, hogy az igazi bűvész mutatvány nem is a megszerzés, hanem a megtartáson múlik.

Miként gondolkodik egy férfi? Kevés veszekedés, sok intim együttlét. Amikor hazaérnek, akkor igénylik a meghitt, szerető közeget. Szerencsére egyre több férfi felismerte, hogy nem ördögtől való, ha ők vásárolnak be vagy pakolnak be a mosógépbe. Tévhit az, hogyha veszekedés van, akkor nem elég jó a kapcsolat. A nő egyetlen dolgot akar ilyenkor sok esetben, az a meghallgatás. Így a problémamegoldás az csak egy következő lépcsőfok. Ha a válasz kritika, védekezés, megvetés vagy elzárkózás, akkor a kapcsolat kudarcra van ítélve.

Egy nő elolvad, ha megdicsérik milyen szép. A legtöbben elégedetlenek a testükkel. De mint ahogy a kapcsolat sikere és kudarca is tőled függ, úgy a nőnek a testéhez való viszonyulása is rajtad áll. Ha neked tetszik minden porcikája, akkor sokkal magabiztosabb és odaadóbb lesz.

A test, a lélek temploma. A nő számára az intim együttlét egy rituálé, történet. Ami már elkezdődik azzal, hogy kihúzod neki a széket vagy kinyitod az ajtót. Az intimitás már a szavak , a mosoly, az érintések és egymásra vetett pillantásokkal elkezdődik. Vagyis, ha nőt agyban elindítod, akkor megvetetted a ti történetetetek szerelem ágyát.  A szenvedély az agyban indul el, de a test megismeréséhez ismerned kell a lelkét. Fedezd fel minden porcikáját. Öleld magadhoz, akkor is ha házasok vagytok, öleld meg, ha boldog, ha szomorú. Ennyire egyszerű…

A harmonikus kapcsolatban élők beépítik a másik céljait, álmait is a jövőképbe, ezzel is közös értelmet adva a kapcsolatnak. Ahol azonosak az értékek, hitrendszer, ahol a felek között van egy bensőséges, meghitt rituálékon alapú dimenzió is, az képes hosszútávon lüktetni és éltetni a kapcsolatot.

Ha te szeretnél lenni a női vágyak netovábbja, akkor az ezzel kapcsolatos kurzust itt megtalálod: https://metime24.hu/course/amit-a-nonek-tudnia-kell-a-ferfiakrol/ vagy már elérhető a Mit kell minden nőnek tudnia a férfiakról kurzus is https://metime24.hu/course/amit-a-nonek-tudnia-kell-a-ferfiakrol/ezenkívül számos Én időre fókuszáló témából inspirálódhatsz. 

Megosztás:

További cikkek:

Amikor az álom valósággá válik…

Emlékszel még az érzésre, amikor évekkel ezelőtt, mintha tőrt szúrtak volna a szívedbe? Feküdtél az ágyban és amit egyedül magadhoz tudtál szorítani, az csak a

Az élet, ami a *lelked* zongoráját elhangolta

Batyuk és útravalók, melyeket a hátadaton görnyedve magadra aggadtál a hosszú út során. Szerepek, melyeket eljátszottál már életed színpadán, voltál már feleség, gyermekei mellett virrasztó

Foglaljon még ma egy ingyenes 30 perces hívást!